Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ukon Pakka-Kalevalainen tarot kurssi osa 3

toukokuu 23 @ 18:00 - 21:00

Ukon pakka-Kalevalaiset tarot-kurssit ovat matka suomalaiseen mytologiaan. Kursseilla opiskellaan Kalevalaisten tarot-korttien käyttöä ja niiden merkityksiä, mutta kurssit ovat samalla johdatus klassisen tarotin pariin. Kurssi on moniosainen, perustason kurssit käsittävät osat 1, 2 ja 3. Näillä kursseilla käydään läpi suuren arkanan korttien merkitykset, hovikorttien merkitykset sekä pienen arkanan korttien merkitykset. Teemme myös tulkintaharjoitteen. Syventävät opinnot sisältävät kurssit 4, 5 ja 6. Näillä kursseilla opiskellaan korttien käyttöä käytännön tarot-tulkinnassa. Ukon pakka on omanlaisensa kokonaisuus ja sen sisältä löytyy tarinoita ja kortteja, jotka liittyvät toisiinsa. Näihin perehdymme tarkemmin kursseilla. Perustason kurssit on mahdollista käydä myös seka- järjestyksessä. Jatko-osia varten tulee kuitenkin käydä kaikki perustason kurssit.

Ukon pakka kursseilla käydään ensin läpi kaikki pakan kortit ja niiden symbolinen merkitys sekä tutustutaan korttien välisiin ketjuihin, ns. korttiperheisiin. 3. osassa käydään läpi pienen arkanan numerokortit, jotka ovat samalla matka suomalaisten taruolentojen maailmaan. Tämä on Ukon Pakan vanhinta osaa jota olen tutkinut vuosia Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran kansanrunousarkiston uskomusolento-kortistojen äärellä. Ukon Pakan numerokortit esittelevät olentoja vedenväen, maanväen, tulenväen ja ilmanväen joukosta. Kurssilla käydään läpi olentojen merkitykset tarot-kortteina.

Voit ilmoittautua mukaan mistä tahansa aloittaneesta ryhmästä. Kursseilla saa vaihtaa ryhmästä toiseen jotta aikataulut sopisivat paremmin kaikille.

Ota mukaasi Ukon pakka ja kirja sekä muistiinpanovälineet. Mikäli sinulla ei ole Ukon Pakkaa voit ostaa sellaisen minulta kurssihinnalla 45€ kirja ja pakka (sis Alv.) Halutessasi voit myös lainata minulta kortit kurssin ajaksi. Mainitsethan varauksessasi, jos haluat ostaa tai lainata Ukon pakan kurssilla.

Kurssin kesto on kolme tuntia. Tarjolla on kahvia ja teetä. Kurssin hinta on 50€ (sis. Alv.24%). Maksun voi suorittaa tilille: FI17 1025 3500 4751 01 / Susanna Salo Tmi. viesti: tulkinta. Halutessasi saat laskun (kurssit ja ostetut kurssikirjat ovat verovähennyskelpoisia) yrityksellesi. Maksu tulee suorittaa etukäteen vähintään 5 päivää ennen kurssin ajankohtaa. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi ilmoitathan ajoissa! Maksettua kurssimaksua ei palauteta, mutta peruuntumisen sattuessa voit osallistua myöhemmin vastaavalle kurssille toisessa ryhmässä.

Ilmoittaudu mukaan kurssille sähköpostitse ukonpakka@gmail.com
tai tämän fb-sivun viestitoiminnon kautta. Huomaathan, että vahvistaaksesi ilmoittautumisesi sinun tulee olla yhteydessä tapahtuman järjestäjään. Älä siis osallistu tapahtumaan pelkästään klikkaamalla tämän tapahtuman “osallistun” -nappia, vaan lähetä aina viesti. Saat maksutiedot samalla.

Tervetuloa matkalle muinaisen mytologian ja tarotin maailmaan.

Kurssin opettajana toimii Ukon pakan tekijä Susanna Salo

Tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 23
Aika:
18:00 - 21:00