Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ukon Pakka kurssi 5

toukokuu 16 @ 18:00 - 21:00

Ukon pakka-Kalevalaiset tarot-kurssit ovat matka suomalaiseen mytologiaan. Kursseilla opiskellaan Kalevalaisten tarot-korttien käyttöä ja niiden merkityksiä, mutta kurssit ovat samalla johdatus klassisen tarotin pariin. Kurssi on moniosainen, perustason kurssit käsittävät osat 1, 2 ja 3. Näillä kursseilla käydään läpi suuren arkanan korttien merkitykset, hovikorttien merkitykset sekä pienen arkanan korttien merkitykset. Teemme myös tulkintaharjoitteen. Syventävät opinnot sisältävät kurssit 4, 5 ja 6. Näillä kursseilla opiskellaan korttien käyttöä käytännön tarot-tulkinnassa. Ukon pakka on omanlaisensa kokonaisuus ja sen sisältä löytyy tarinoita ja kortteja, jotka liittyvät toisiinsa. Näihin perehdymme tarkemmin kursseilla. Perustason kurssit on mahdollista käydä myös seka- järjestyksessä. Jatko-osia varten tulee kuitenkin käydä kaikki perustason kurssit.

Jatko-kursseilla opettelemme tarot-tulkintojen tekemistä käytännön harjoitteiden kautta. Syvennämme tietouttamme suomalaisesta mytologiasta esille nousevien korttien kautta ja avaamme tulkintojen sanomaa yhdessä ja yksitellen. Jatko kurssien teemat voivat vaihdella sen mukaan millaisia asioita kurssin aikana nousee esille tulkinnoissa.

Voit osallistua mukaan, jos olet käynyt kaikki perustason kurssit, eli osat 1, 2 ja 3. Kurssin kesto on kolme tuntia. Tarjolla on kahvia ja teetä. Kurssin hinta on 50€ (sis. Alv.24%). Maksun voi suorittaa tilille: FI17 1025 3500 4751 01 / Susanna Salo Tmi. viesti: tulkinta. Halutessasi saat laskun (kurssit ja ostetut kurssikirjat ovat verovähennyskelpoisia) yrityksellesi. Maksu tulee suorittaa etukäteen vähintään 5 päivää ennen kurssin ajankohtaa. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi ilmoitathan ajoissa! Maksettua kurssimaksua ei palauteta, mutta peruuntumisen sattuessa voit osallistua myöhemmin vastaavalle kurssille toisessa ryhmässä.

Ilmoittaudu mukaan kurssille sähköpostitse ukonpakka@gmail.com
tai tämän fb-sivun viestitoiminnon kautta. Huomaathan, että vahvistaaksesi ilmoittautumisesi sinun tulee olla yhteydessä tapahtuman järjestäjään. Älä siis osallistu tapahtumaan pelkästään klikkaamalla tämän tapahtuman “osallistun” -nappia, vaan lähetä aina viesti. Saat maksutiedot samalla.

Ota mukaasi oma Ukon Pakkasi. Jos sinulla ei ole, voit ostaa sellaisen kurssilla tai lainata kurssin ajaksi. Muista aina ilmoittaa mikäli haluat ostaa/lainata pakan.

Tervetuloa matkalle muinaisen mytologian ja tarotin maailmaan.

Kurssin opettajana toimii Ukon pakan tekijä Susanna Salo

Tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 16
Aika:
18:00 - 21:00