Ukon pakka kurssi Helsingissä

UUSI RYHMÄ aloittaa jälleen Marraskuun 29.pv. Helsingissä osoitteessa Uudenmaankatu 33 (Rajatiedon keskuksen tiloissa) kello 18-21. Ukon pakka kursseilla opiskellaan Susanna Salon johdolla Ukon pakan käytön niksejä. Kurssit sisältävät kattavasti teoriaa Ukon pakan aihepiiriin liittyen, käymme läpi erilaisia toisiinsa liittyviä kortteja ja keskustelemme mielenkiintoisista aiheista. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta Ukon pakasta tai tarot-korteista. Tarvittaessa saat lainaksi pakan kurssin ajaksi tai voit ostaa kortit ja kirjan Susannalta omistuskirjoituksella tietenkin. Kurssien päämääränä on syventää suhdettasi Ukon pakkaan ja sen maailmaan, hahmoihin ja teemoihin. Opit katsomaan korteista pintaa syvemmältä ja hahmottamaan laajempia kokonaisuuksia korttien taustalla. Tarot on hauska harrastus ja oiva apu itsetutkiskeluun. Kuka tahansa voi oppia käyttämään kortteja ja tekemään tulkintoja niin itselleen kuin toisillekkin.  Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kurssiin liittyy jatko-osat 2. ja 3

Osa 2 pidetään niinikään Rajatiedon keskuksen tiloissa osoitteessa Uudenmaankatu 33, Helsinki kello 18-21. Kurssin ajankohta on torstaina 13.12.2018

Tämä kurssi on Ukon pakka 1 kurssin jatko-osa, eli kurssi on tarkoitettu ykkös osan käyneille kurssilaisille. Jatkamme siitä, mihin viimeksi jäimme, eli perehdymme pienen arkanan saloihin. Jatkamme perehtymistä Kalevalaiseen mytologiaan ja Ukon pakan saloihin keskittymällä erityisesti hovikorttien salaisuuksiin. Teemme myös tulkinnat ja käymme läpi niiden sanomaa. 

Voit ilmoittautua mukaan mistä tahansa aloittaneesta ryhmästä. Kursseilla saa vaihtaa ryhmästä toiseen jotta aikataulut sopisivat paremmin kaikille. 

Ota mukaasi Ukon pakka ja kirja sekä muistiinpanovälineet. Mikäli sinulla ei ole, voit myös lainata minulta. Mainitsethan varauksessasi että haluaisit kortit lainaan, niin että tiedän ottaa mukaani lainattavia pakkoja ja kirjoja. Voit myös ostaa Ukon pakan kurssin yhteydessä halutessasi (mainitse myös tästä). 

Kurssin kesto on kolme tuntia ja pidämme taukoja sovitusti. Yleensä on ollut yksi n. 10 min tauko. Tarjolla on kahvia ja teetä. Kurssin hinta on 50€ (sis. Alv.24%) 

Ilmoittautuminen käy kätevästi Ukon pakka Fb-sivun viestitoiminnon kautta tai yksityisviestillä suoraan Susanna Salolle. Ilmoitautua voit myös sähköpostitse: ukonpakka@gmail.com

Ukon pakan Helsingin kurssilaisille on myös oma Facebook ryhmänsä “Ukon pakka kurssilaiset Helsinki”. Kannattaa liittyä mukaan. Ryhmässä voidaan keskustella kursseilla esiin nousseista asioista, jakaa kokemuksia harjoitteista, kysyä mitä tahansa sekä säätää aikatauluja sopiviksi jos oman ryhmän kurssipäivä ei sovikaan. Paikkauspaikkoja löytyy kyllä muista ryhmistä. ♥

Tervetuloa! 

Syysterveisin Susanna Salo

2 Replies to “Ukon pakka kurssi Helsingissä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *