Vuoden 2018 yleisöäänestyksen rajatietokirja

Ukon pakka voitti Ultra-lehden vuoden 2018 “vuoden rajatietokirja” yleisöäänestyksen !!! Mahtavaa!! Kiitos kaikille äänestäjille!!

Matkasin eilen Ultran pääkonttorille Kylämän kylälle vuoden 2018 rajatietokirjan julkistamistilaisuuteen yhdessä Pauli Liikalan kanssa. Paulin kirja Viidennen asteen yhteyksiä oli myös ehdokkaana kilpailussa. Yhteensä ehokkaita oli kymmenen, kaikki vuonna 2017 julkaistuja rajatieteen alan kirjoja. Toki termiä voisi myös laajentaa, eihän Ukon pakka suinkaan ole silkkaa rajatiedettä, vaan kirjassa on myös syväluotaava tutkimus suomalaisen mytologian maailmasta ja kansantaruista.

Kilpailussa on kaksi osaa. Virallisen vuoden rajatietokirjan valitsi tänä vuonna Kirsi Ranto ja valinta osui Jeena Rancenin Yliluonnollinen kokemus kirjaan. Toinen osa on Ultra-lehden yleisö äänestys. Tuloksia jännittäessä ehdin jo pettyä, kun valinta osui aivan toiseen kirjaan… Tämä oli kuitenkin erehdys, varsinaiset tulokset olivat seuraavalla sivulla ja niin vaan kävi, että kirjani Ukon pakka voitti äänestyksen kirkkaasti. Ääniä kertyi 25% kaikista annetuista äänistä, mikä on valtava määrä! Kiitos kaikille äänestäneille! Aivan mahtavaa, että Ukon pakka on löytänyt tiensä niin monen suomalaisen sydämeen.  Olen otettu.

Toiseksi äänestyksessä tuli Marko karilahden kirja Reiki ja kolmas voittaja on Pauli Liikala kirjallaan Viidennen asteen yhteyksiä. Onnea kaikille voittajille!!

Voinkin paljastaa tässä, että suunnittelen jo uutta kirjaa. Sen odotettavissa oleva julkaisu ajankohta olisi 2018 syksyllä. Työtä on vielä runsaasti jäljellä ja teen jälleen tutkimusta suomalaisen kansanperinteen parissa uutta kirjaani varten.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *