Youtube video tulossa!

Kuvasimme ystäväni Sanna Bohmin kanssa ensimmäisen videon youtubeen. Videolla esittelen Ukon pakkaa ja kerron tarot-korteista ym. mukavaa. Linkki tulee pian perässä, kunhan saamme tämän editoitua ja leikattua. Perustan siis oman virallisen Ukon pakka Youtube kanavan lähiaikoina.

Minusta ei olekaan kuulunut hetkeen, olen ollut reissussa ja lomaillut sekä kirjoittanut uusinta kirjaani, joka julkaistaan syksyllä. Koetan ryhdistäytyä jälleen ja kirjoitella tänne blogiini kuulumisia. <3 Kerron teille pian lisää uudesta kirjastani sekä matkastani, jonka tein Ukon vuorelle koloveden kansallispuistoon!

Englannin kielinen Ukon pakka sai nimekseen Mythologia Fennica Tarot ja se julkaistaan syksyllä, tuleepa jännittävä syksy, kun kaksi kirjaani julkaistaan hyvinkin lähekkäin!

Muistathan, että tulkintoja voi edelleen tilata. Teen sähköposti tulkintoja sekä puhelin tulkintoja. Live tulkinnat jatkuvat taas Heinäkuun loppupuolella vastaanotollani Helsingin Kalliossa ja kurssit syksyllä! Laitan niistä lisää infoa hieman myöhemmin. Tulossa on myös Ukon pakka verkkokurssit, joten pysykää kuulolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *