Ukon pakka tarot-tulkinnat

Iloisia uutisia! Olen saanut työhuoneen Helsingin Kalliosta ja teen siellä tarot tulkintaa suunnittelemillani kalevalaisilla Ukon pakka – tarot korteilla. Tulkinnan kesto on noin tunnin ja tulkinnan hinta on 40 € (sis. Alv. 24%).  Voit halutessasi ostaa tulkinnan yhteydessä oman Ukon pakka tarot setin (kirja ja korttipakka, yhteensä 48 €) matkaan nimikirjoituksin varustettuna.  Opastan mielelläni myös alkuun tarottien itsenäisessä käytössä. 

Tilauksesta järjestän myös tarot iltamia työhuoneellani. Osallistujia iltamissa voi olla  3 + minä.  Iltaman kesto on noin  2,5 tuntia ja osallistumismaksu on 65 € / henkilö (sis. Alv. 24%).  Iltamissa tehdään tulkinnat jokaiselle ja jos aikaa jää niin opetellaan korttien itsenäistä käyttöä syvemmin. Iltamat sopivat hyvin esimerkiksi syntymäpäivien tai polttareiden ohjelmanumeroksi. Toki voit myös tilata minut haluamaasi paikkaan tekemään tarot tulkintaa porukallesi.  Näitä voi tiedustella minulta tämän nettisivun viestilaatikon kautta tai esimerkiksi Facebook -sivujeni kautta. (Facebook: Ukon pakka – Kalevalainen tarot, Susanna Salo/Salakirjat)

Tulossa: Helsinkiin on järjestymässä ensimmäinen Ukon pakka tarot-tulkinta kurssi! Kurssi toteutunee Huhtikuussa. Siitä voi kysellä jo lisäinfoa lähettämällä viestin minulle tämän nettisivun viestilaatikon kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *